Tjänster

Hemsida, Webbutik & SEO

Vad kostar hemsida, webbutik & seo?

Våra priser

Först behöver du skaffa dig ett domännamn och ett webbhotell från Loopia. Det kostar ca 1 500 kr per år. Sedan är det dags att sätta igång med följande arbetsmoment (detta gäller för ALLA hemsidor):

  • Installera WordPress
  • Växla över sajten till Loopias snabbaste server (Boost)
  • Installera SSL-certifikat
  • Installera WordPress-tema och startmall
  • Installera alla nödvändiga plugins samt koppla ihop sajten med Google Analytics och Google Search Console (för att kunna övervaka trafiken till sajten samt dess funktionalitet över tid)
  • Installera professionell e-post hos Loopias Webbmail

Vi tar ett fast pris på 4 000 kr ex moms för dessa inledande arbetsmoment.

När vi har fått allt det tekniska på plats, så är det dags att köra igång med själva designen av hemsidan/webbutiken, där vi jobbar efter timpris (999 kr ex moms). Vi utgår från en stilren startmall som passar för din verksamhet, som består av standardiserade bilder, rubriker, textstycken med mera. Du har ansvaret att skriva egna rubriker och textstycken, och förmedla dessa till webdesignern tillsammans med alla de bilder som du vill ska finnas på din sajt, så att webdesignern kan ersätta de standardiserade rubrikerna, textstyckena och bilderna med dina egna.

Detta arbetssätt där vi utgår från en startmall, där du ansvarar för författandet av rubriker och texter samt egna bilder, gör att vi kan bygga hemsidan snabbt, och det gör i sin tur att du sparar massor av pengar. Kommunikationen mellan kunden och webdesignern sker via mailkontakt.

Först börjar vi att göra en sökordsanalys där vi kartlägger de söktermer som är mest relevanta och lönsamma för just DIN verksamhet. För detta arbetsmoment tar vi ett fast pris på 4 000 kr ex moms.

Därefter uträttar vi en sajtstruktur för din hemsida / webbutik, det är ett arbete som kan likställas med att man bestämmer sig för vad alla kapitel i en bok ska heta. För detta arbetsmoment tar vi ett fast pris på 1 500 kr ex moms.

Sist men inte minst så ska det författas sökmotoroptimerade artiklar som svarar utförligt mot de söktermer som dina kunder skriver i Google. För att en artikel ska ranka högt i Google måste den bestå av mellan 500 – 1500 ord.

  • En artikel på 500 ord kostar dig 2 000kr ex moms
  • En artikel på 1000 ord kostar dig 2500kr ex moms
  • En artikel på 1500 ord kostar dig 3 000kr ex moms

Vi bygger hemsidor & webbutiker med

wordpress
Världens mest populära publiceringsplattform
Kadence
En av de allra snabbaste WordPress-teman
Gutenberg
WordPress’ egna Page-builder
Marknadens överlägset bästa SEO-verktyg

WooCommerce
För dig som ska bygga och driva webbutik
Loopia
Domännamn & och blixtsnabb hosting