Mitt första år som företagare – Vecka 8

Mitt första år som företagare - Vecka 8

Share This Post

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Veckans Starta Eget Företag Tips: Ditt viktigaste jobb i ditt företag är, och förblir, att vara den som är ytterst ansvarig för marknadsföringen!

Alla arbetsuppgifter som inkluderas i din affärsverksamhet, såsom utförandet av tjänster, framtagning av produkter, bokföring, fakturering, ekonomistyrning osv, är arbetsuppgifter som kan utföras av anställda eller frilansare. MEN, det som ingen kan bättre än dig, det är marknadsföringen av ditt företag!

Du är den som kan ditt företag allra allra bäst, och därför är det också du som måste vara ytterst ansvarig för de beslut som tas som rör marknadsföringen. Du ska såklart ta hjälp av en marknadsföringsbyrå för att designa logotyp, hemsida, visitkort, samt för att fixa sökmotoroptimering och sökmotormarknadsföring, men du behöver veta vad ditt företag gör, vad det har för värderingar, vad som gör det unikt, vem som är din kund, och vilket ansikte ditt företag ska visa utåt!

Denna video är avsnitt ett 8 i videoserien “Mitt första år som företagare” och den är filmad 8 veckor efter min sista dag som anställd.

MITT FÖRSTA ÅR SOM FÖRETAGARE

Om du undrar hur det går till att starta eget företag, vad för slags tillvaro och uppoffringar det innebär för ditt vardagsliv, vad som är viktigt att tänka på under resans gång, och vad du har att se fram emot om du vågar ta steget till livet som entreprenör, då har du kommit helt rätt!

Här får du följa en nybliven egenföretagare under hans första verksamhetsår! Denna resa kommer att innefatta allt från att söka F-skattesedel till att göra kunderna nöjda och (förhoppningsvis) se pengarna rulla in! 😉 I varje avsnitt går vi igenom veckans lärdomar och starta eget tips så att du ska få en lättare väg till att bli en lönsam och framgångsrik egenföretagare och entreprenör!

Jag heter Jakob Örnmalm, och den tredje juni 2020 var min sista dag som anställd! Nu satsar jag allt jag har på att lyckas som entreprenör! No regrets! Det kommer att komma bra dagar, och det kommer att komma sämre dagar! Jag lovar att dela med mig av dem båda så att du ska få en så rättvis bild som möjligt om livet som nybliven egenföretagare! Låt mig göra alla misstag och lär dig av mig!

Jag laddar upp en ny vlogg varje vecka här på kanalen!

Om Starta Eget info-kanalen: Starta Eget info-kanalen kommer framförallt att fokusera på följande videoserier: ”Starta Eget Företag Tips från mitt första år som företagare” där du får följa Jakobs vardag under hans första år som företagare och ta del av hans starta eget tips från tillvaron som nybliven entreprenör.

”Starta Eget – Steg för Steg – Komplett Kurs” som är en komplett guide som visar dig steg för steg hur du tar en vag och otydlig affärsidé och gör det till ett lönsamt företag med hjälp av klokt och hårt arbete.

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

Mitt första år som företagare - Vecka 21
Okategoriserade

Mitt första år som företagare – Vecka 21

Veckans Starta Eget Företag Tips: Det har sagts förut och det tål att sägas igen; du behöver inte vara smartast, snyggast, eller bäst, du behöver

Mitt första år som företagare - Vecka 20
Okategoriserade

Mitt första år som företagare – Vecka 20

Veckans Starta Eget Företag Tips: Balansera upp ha-begäret efter stora vinster, nöjda kunder och framtida rikedomar med 30minuters daglig meditation. Externa omständigheter kommer aldrig att

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch