Mitt Första År Som Företagare – Vecka 23

Veckans Starta Eget Företag Tips: Börja outsourca delar av din affärsverksamhet så fort som möjligt! Bli inte en one-man-show där det är du som måste till varje pris sköta allt.

Lita på att andra kan göra jobbet minst lika bra som dig, och axla ansvaret som projektledare istället; den som samordnar allt och ser till att kunden blir nöjd med resultatet. Kunden har inga som helst problem med att du outsourcar delar av uppdraget. Var transparent och förklara för kunden att jag har många järn i elden, jag gör det ena och det andra, och just denna uppgift måste jag outsourca till en annan för att jag hinner inte själv göra det. Frilansaren kostar si och så många kronor per timme, och jag tar si och så många kronor per timme för att samordna allting. Kunden kommer att ha förståelse för detta!

Denna video är avsnitt 23 i videoserien “Mitt första år som företagare” och den är filmad 23 veckor efter min sista dag som anställd.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *