Kontakta oss

För support & offert

beställ

Support med bygge av hemsida & webbutik

Har du kört fast med bygget av din hemsida/webbutik? Lugn, vi hjälper dig. För att du ska få hjälp så snabbt som möjligt, och till lägsta möjliga pris, ber vi dig att följa dessa instruktioner:

Support på engelska:

Fyll i kontaktformuläret och beskriv ditt problem noggrant på engelska. Du kommer att få mailsupport från en engelsktalande webdesigner som kostar dig 599:- exklusive moms i timmen (varje påbörjad ärende faktureras som lägst med 599:- ex moms).

Support på svenska:

Fyll i kontaktformuläret och beskriv ditt problem noggrant på svenska. Du kommer att få mailsupport från en svensktalande webdesigner som kostar dig 999:- exklusive moms i timmen (varje påbörjad ärende faktureras som lägst med 999:- ex moms).

Beställ hemsida, webbutik & SEO

beställ

Hemsida, Webbutik & SEO

Känner du att du har varken tid eller intresse till att sköta bygget av din hemsida, webbutik och sökmotoroptimering på egen hand? Då är vi redo att hugga i! Låt en av våra sjukt duktiga och glada webbdesigners fixa jobbet åt dig, så att du kan fokusera på det som DU är bäst på.

Vad kostar en hemsida?

En hemsida kostar från 4 999 kr ex moms och uppåt. Ju fler sidor och ju mer innehåll, desto mer tid kommer vi att spendera på arbetet med din hemsida.

Vad kostar en webbutik?

En webbutik kostar från 9 999 kr ex moms och uppåt. Ju fler sidor, innehåll och produkter, desto mer tid kommer vi att spendera på arbetet med din webbutik.